Paasvuur is op hoogte

Vanaf 9 februari is er iedere zaterdagsnoeihout gebracht. Inmiddels is al het hout opgestapeld en kan er geen hout meer worden gebracht. Het terrein is dan ook gesloten voor het brengen van snoeihout. We bedanken iedereen voor de giften in de fooienpot.

De Boake zal 1ste Paasdag worden ontstoken. We beginnen om 20:15 uur met de fakkeloptocht voor de kinderen, aansluitend wordt dan het paasvuur ontstoken, zo rond de klok van half negen.

De fakkels zijn te koop vanaf 19:30 uur bij de ingang van het terrein voor 2 euro per stuk. Net als in voorgaande edities wordt de fakkeloptocht gehouden op het paasvuurterrein aan de Gorsselseweg. Gebruik van eigen fakkels is niet toegestaan in verband met de veiligheid. Ook stellen we een maximum aantal 150 deelnemers in, net als in voorgaande jaren, dit is ook in verband met de veiligheid. Voor de allerkleinsten of kinderen die dat leuk vinden hebben ook “glow in the dark” lichtjes, hiermee mogen ze de hele avond lopen.

Het publiek hoeft niet bang te zijn om koud of nat te worden, want bij het vuur blijft men lekker warm en anders is er de grote verwarmde feesttent. We hebben ook dit jaar weer een fantastisch muzikaal programma. Eerst zal de band “ALIVE” optreden en tussen de bedrijven  en om het geheel af te sluiten zal onze bekende buurt DJ. Kevin van de Bonke van de partij zijn.

De band “Alive”